Therapie

In mijn zoektocht naar een complete en complementaire manier van kijken naar vormen van genezing kwam ik in aanraking met aanvullende therapievormen van alternatieve geneeswijzen. Dat is een constante ontwikkeling die mij bracht tot de toevoeging van NES-therapie en NES Mi-Health binnen mijn praktijk en de aanschaf van de Asyra Pro.

Na aanschaf, gerichte opleidingen en nascholingen concludeer ik dat deze toevoegingen, in combinatie met de kennis en ervaringen binnen de klassieke homeopathie elkaar verrijken en versterken.

Een homeopatisch middel spreekt het natuurlijk herstelvermogen van de mens aan. Homeopathische middelen geven een energetische prikkel waardoor lichaam en geest worden aangespoord om de oorzaak van de klachten aan te pakken en zo weer in balans te komen. Hoe meer verdund en geschud, hoe meer verfijnd de energie van de substantie in het homeopatische middel terecht komt en ook hoe krachtiger de werking is in het menselijk organisme.

De Asyra-therapie heeft tot doel de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelfgenezende kracht van het lichaam te activeren. Met een specifieke, pijnloze test kan de therapeut uitzoeken of er bijvoorbeeld een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen, pollen,) of bepaalde organen verzwakt zijn en/of in onbalans zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben op het algemeen welbevinden (en welzijn(!) van de patient.

duidelijk in beeld
snel en overzichtelijk

NES-MiHealth – Herstelt de natuurlijke, optimale staat van het lichaam

De NES MiHealth is ontworpen om balans te creëren tussen informatie- en energievelden van het lichaam. Op deze manier is het lichaam zelf in staat om zijn optimale vorm van gezondheid te behouden. Het bevordert het lichaams (eigen) genezingsvermogen en stimuleert het optimaal welzijn. Het lichaam heeft het natuurlijke vermogen om zichzelf te genezen, maar “vergeet” dit soms. De NES Mi-Health herinnert het lichaam hieraan en stuurt informatie naar de probleemgebieden.