NES-MiHealth – Herstelt de natuurlijke, optimale staat van het lichaam

De NES MiHealth is ontworpen om balans te creëren tussen informatie- en energievelden van het lichaam. Op deze manier is het lichaam zelf in staat om zijn optimale vorm van gezondheid te behouden. Het bevordert het lichaams (eigen) genezingsvermogen en stimuleert het optimaal welzijn. Het lichaam heeft het natuurlijke vermogen om zichzelf te genezen, maar “vergeet” dit soms. De NES Mi-Health herinnert het lichaam hieraan en stuurt informatie naar de probleemgebieden.

Mi Health
snel, pijnloos en effectief

In de NES Mi-Health, is voor de allereerste keer in de geschiedenis, de kracht van drie verbazende technologieën in één krachtig, gemakkelijk te gebruiken, met de hand bediend apparaat gecombineerd. De Mi-Health kan direct tijdens een Provision Scan worden gebruikt en worden ingesteld op de frequentie die de Scan aangeeft. Het apparaat gebruikt subtiele elektro magnetische velden en bio-elektrostimulatie om het lichaam van informatie te voorzien die nodig is om het naar zijn natuurlijke staat van welzijn terug te laten keren. Bij balansverstoringen biedt de miHealth uitkomst om deze snel te herstellen

NES Provision Scan

Een meting volgens het NES Provision systeem kan zowel acuut als preventief worden gedaan. Het NES Provision systeem is een methode, die zich toelegt op het opsporen van verstoringen in het evenwicht van het zogenaamde Body Field. Er kan op een snelle en duidelijke manier inzicht worden verkregen in de gezondheid van mens en dier, en er kan worden vastgesteld hoe deze gezondheid verbeterd kan worden. Het NES Provision systeem is voortgekomen uit de ontdekkingen van het ‘Body Field’ (lichaamsveld). Door wetenschappers wordt het Body Field gezien als een informatieveld, dat zich om en in het lichaam van mens en dier bevindt. Dit veld geeft onder andere informatie over de fysieke gesteldheid. De informatieverstrekking gaat verder dan de fysieke component.

scannen en behandelen
scan en directe behandeling

Het Body Field is verantwoordelijk voor de coördinatie en regulering van het lichaam van mens en dier, de chemische reacties, de emotionele balans, de mentale functies, het geheugen. Het Body Field kan daarom worden beschouwd als het GPS-systeem van het lichaam.

De wegenkaart. Het Body Field is dynamisch. Het staat onder invloed van voortdurende veranderingen. Daardoor reageert het Body Field op alles waaraan mens en dier op het fysieke en emotionele vlak worden blootgesteld. Binnen 15 seconden kunnen middels een computer scan 145 verschillende functies worden gemeten.

De NES-scan begrijpen

De uitslagen van de NES scan worden via een serie schermen op de computer weergegeven. Gekleurde balkgrafieken geven aan waar de prioriteiten liggen. De kleuren variëren van wit (weinig tot geen prioriteit), via groen, geel en oranje tot rood (hoogste prioriteit). Volgens deze methode kunnen de zwakste schakels worden geïdentificeerd. De ketting van het welzijn is tenslotte net zo sterk als zijn zwakste schakel. Ondersteuning bieden aan de zwakste schakel in het Body Field geeft het lichaam van mens en dier de noodzakelijke input om het eigen herstellende vermogen aan te sporen en te optimaliseren. Het zal dan in staat zijn zichzelf te genezen. Het doel van het NES Provision systeem is het harmoniseren van het Body Field wat zal leiden naar gezondheid op alle vlakken. Het systeem gaat niet uit van symptoom bestrijding.